Wednesday 25 September 2019

Objectius Cambridge, tenim un pla per tots vosaltres!

A Cambridge School, tenim un pla!

El pla d’acompanyament i guiatge de Cambridge School està dissenyat perquè els vostres fills puguin assolir els títols de Cambridge English First i Advanced abans d’acabar la secundària.

B2 First: a 3r – 4t d’ESO

Aquesta certificació demostra la capacitat de fer servir l’anglès en situacions diàries, tant a la feina com en els estudis. És un requeriment de les universitats catalanes per poder-se graduar, i és el certificat més reconegut al món laboral. A Cambridge School, introduïm els nens i els joves en l’anglès de forma natural, seguint el mètode comunicatiu i, paral·lelament, els preparem gradualment –d’acord amb la seva edat i nivell– per als tipus de proves que faran quan es presentin als exàmens oficials de Cambridge English: speaking, listening, reading, use of English and writing.
C1 Advanced: a 1r – 2n de Batxillerat
Es tracta d’un examen que reconeixen tant empreses com universitats de tot el món. Molt sovint, és un requeriment imprescindible per estudiar en un país de parla anglesa o per treballar en feines que demanin un domini fluid de tot el món. Posat que a les universitats catalanes s’estan introduint assignatures impartides íntegrament en anglès, aquest nivell és cada vegada més necessari per als joves que fan batxillerat.
Gràcies a una planificació molt estudiada del nostre temari, a la continuïtat del nostre programa en el temps i a un seguiment personalitzat de cada alumne, des de Cambridge School facilitem que els joves assoleixin aquests nivells abans d’acabar la secundària.

No comments:

Post a Comment